Estetik için bıçak altına yattı, sonu oldu
Hollanda'da yaşayan Aleyna Bozkurt (24), fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat oldu. Taburcu olduktan kısa süre sonra fenalaşıp hayatını kaybeden genç kızın acılı ailesi, hukuk mücadelesi başlattı.
2024.08.15 10:59 - Son Güncellenme: 2024.08.15 11:16 - Güncel - HALKTV
25 yaşındaki Aleyna Bozkurt, karın ve kalça bölgelerindeki fazla yağların alınması için ameliyat oldu.
Ameliyat sonrası, yazlıklarına götürülmek üzere taksiyle evlerine giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
OTOPSİ YAPMAK YERİNE, CENAZEYİ AİLEYE TESLİM ETTİLER
Yaşanan beklenmedik ölümle ilgili Savcılık makamına bilgi verilmek yerine talihsiz kadının cenazesi otopsi yapılmadan ailesine teslim edildi.
Almanya'da yaşayan ve tatil için Türkiye'de bulunan acılı anne-baba yetkililerden ve hastaneden şikayetçi olarak suç duyurusunda bulundu. Aleyna Bozkurt'un bu yıl sonunda evlilik planı yaptığı ortaya çıktı.