Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Tipi' karakterini canlandıran Savaş Özdemir, projeye veda etti.

2021.04.28 18:19 - Son Güncellenme: 2021.04.28 18:23 - Medya
A
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok ayrılık!

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil'in paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 27 Nisan Salı akşamı 192. bölümüyle ekranlara geldi. 

Edho'nun son bölümünde dizinin hayranlarını üzen bir ayrılık yaşandı.

Rıdvan'ın kardeşi Macit'i boğarak öldüren Tipi düşmanlarının bir numaralı hedefi haline geldi. 

Rıdvan'ın peşinde olduğu Tipi, düştüğü tuzak sonucunda mezarlıkta vuruldu. 

Tipi, o sırada mezarlığa gelen yakın dostu Hızır Çakırbeyli'nin kucağında son nefesini verdi. Tipi'nin ölmesi Hızır Reis'i de gözyaşlarına boğdu.

Böylece ilk bölümden bu yana Tipi karakterine hayat veren Savaş Özdemir, Eşkıya'dan ayrıldı.  

SAVAŞ ÖZDEMİR KİMDİR?

Savaş Özdemir, 1970 yılında İstanbul'da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Savaş Özdemir, 1997 yılında Devlet Tiyatrosuna girdi ve bu süre zarfında birçok oyunda oyuncu, yönetmen ve yazar olarak görev aldı.

2011 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna atanan Savaş Özdemir'in oynadığı oyunlardan bazıları; Kadıncıklar, Ali Ayşeyi Seviyo, Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü, Soytarılar, Fırtına, Köprüden Görünüş, Cadı Kazanı, Oyunun Oyunu, Beşinci Frank, Pazartesi Perşembe , Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz ...

Adana Devlet Tiyatrosunda 2007-2008 sezonunda Necati Cumalı'nın "Derya Gülü" ve 2011-2012 sezonundaysa Emanuel Marie'nin "Beyaz" adlı oyunlarını yönetti.

Savaş Özdemir; Süper Baba, Yasemince, Mavi Düşler, Avrupa Yakası, Haziran Gecesi, Eylül, Kapıları Açmak, Gülpare, Gurbet Yolcuları, Kurtlar Vadisi Pusu, Kuzey Rüzgarı, Sinekli Bakkal, Adanalı, Gece Gündüz ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştır. 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.04.28 18:19 - Son Güncellenme: 2021.04.28 18:23 - Gülcan Tekin
A