Eskişehirspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Eskişehirspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da forma giyen Erkan Zengin'in dün gece sosyal medyadaki hesaplarının çalınmasıyla alakalı Teknik As Başkan Nihat Çuhadar açıklamalarda bulundu.

2013.05.02 13:54 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:54 - Spor
A
Eskişehirspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Kulüp tesislerinde konuşan Çuhadar, bu tür olayların Beşiktaş gibi önemli bir maç öncesi takımın moral ve motivasyonunu etkilemek amacıyla yapıldığını öne sürdü
Erkan'ın Eskişehirspor'dan, Eskişehirspor'unda Erkan'dan memnun olduğunu ve bu tür olayların kendilerini üzdüğünü ifade eden Çuhadar, "Maalesef dün gece hepimizi üzen bir olay oldu. Ama bu tamamen teknolojideki art niyetli bazı insanların kullandığı yorum gibi değerlendiriyorum. Çok zor b ir süreçte maalesef Eskişehirspor olarak sıkıntılı günler yaşıyoruz. Önümüzde Beşiktaş gibi önemli bir maçın olması nedeniyle bu olayın oluşturulması, hem Erkan'ın hem takımın hem de yönetimin moral ve motivasyonu etkilemek olduğunu düşünüyorum. Erkan, bunu düzeltti. Erkan'ın bu olayla kesinlikle ilgisi yoktur. Erkan bizim sözleşmeli oyuncumuz. Biz kendisinden memnunuz, kendisi bizden memnun ama dediğim gibi yönetim olarak gündemimizde seçim olmamasına rağmen bu tür spekülasyonlar oluşturuluyor. Bunlar takımı olumsuz yönde etkileme adına yapılmış hareketler ama biz bunlardan etkilenmeyeceğiz" dedi.

"BAZI İNSANLAR ESKİŞEHİRSPOR'U ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR, AMA BİZ BUNA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"
Çuhadar, bazı insanların Eskişehirspor'u ele geçirmeye çalıştığını da iddia ederek, "Daha önce Fenerbahçe maçı öncesi de böyle sıkıntı yaşadık. Hakimler, savcılar, polisler tesislerimizi bastı. Bunlar şık ve etik olaylar değil. Bunları biz kınıyoruz. Biz Eskişehirspor olarak işimize bakıyoruz. Yönetim olarak Eskişehirspor'un Avrupa'daki hedeflerine odaklandık. Bazı insanlar Eskişehirspor'u ele geçirmeye çalışıyor ama biz buna müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.
Dün gece Erkan Zengin'in sosyal medyadaki hesaplarının çalışmasıyla ilgili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verilmişti:
"Profesyonel futbolcumuz Erkan Zengin'in sosyal medya hesapları bu gece bir süreliğine kendi kontrolü dışında kalmıştır. O süre içerisinde, bu hesaplardan yazılan ifadeler gerçek değildir. Bu tür anlık ve gündemi karıştırmaya yönelik faaliyetlere taraftarlarımızın ve kamuoyunun itibar etmemesini, kulübümüzün resmi kanallardan yaptığı açıklamaları takip etmesini önemle rica ederiz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 13:54 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:54 - Yağmur
A