Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla aşka geldi

Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla aşka geldi

Olaylı hayatından ve cinsel yöneliminden dolayı modelliği bırakan 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra kalbini bir başka güzele kaptırdı. Eski model, yeni kız arkadaşıyla aşk pozunu sosyal medya hesaplarından yayınladı.

2021.07.26 01:37 - Son Güncellenme: 2021.07.26 01:37 - Magazin
A
Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, kız arkadaşıyla aşka geldi

Eski model Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucu madde kullanımı, cinsel yönelim kararı ve yaşam tarzından dolayı modellik kariyerini noktalamıştı. Uzun zamandır gündemde olmayan Kuyucuoğlu, yeni sevgilisiyle verdiği pozdan dolayı yeniden adından söz ettirdi.

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı. Eski model, tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başladı.

DUDAK DUDAĞA POZ

Kuyucuoğlu, Börü'yle çektirdiği romantik kareleri Instagram'dan yayınladı. Börü'nün kendisini yanağından öptüğü poza model, aşk yazıp kalp emojisi koydu. Daha sonra sarmaş dolaş kareyi paylaşan Kuyucuoğlu, "Bitmeyen tatil olsa keşke" notunu düştü.

"HER ŞEY SENİNLE GÜZEL"

Börü, sevgilisiyle öpüştüğü kareye ise, "Güzele böyle bakılır" yazarken Kuyucuoğlu ise, "Her şey seninle güzel" karşılığını verdi. Model, son olarak teknede bikinili karesini yayınladı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.26 01:37 - Son Güncellenme: 2021.07.26 01:37 - Kübra Coşar-pasif
A