Eski Timsah dillere düştü

Eski Timsah dillere düştü

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan'ın U21 takımına gönderilmesi, Yeşil Beyazlı taraftarları mest etti.

2018.08.28 10:17 - Son Güncellenme: 2018.08.28 10:19 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Eski Timsah dillere düştü

Bursaspor formasıyla gösterdiği performansla dönemin Türkiye Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli takımın banko oyuncuları arasına adını yazdıran Ozan Tufan, 2015 yılında 7 milyon euro bonservis bedeliye Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Forma rekabetinin yoğun olduğu İstanbul ekibinde performansı büyük düşüş gösteren Ozan Tufan, önce formasını kaybederek yedek kulübesine hapsoldu ardından ise teknik direktörlerinden gözünden düştü. Aykut Kocaman döneminde 'satış listesi'ne konularak kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki oyuncu daha sonra yönetim tarafından affedilse de formayı bir türlü sırtına geçiremedi.



Ali Koç'un başkanlığa gelmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Philip Cocu'nun gözüne girmeye çalışan Ozan'ın hayalleri bir kez daha yıkıldı. Kaybedilen Benfica maçı sonrası taraftarın çağırdığı takımla birlikte seyircileri selamlamaya katılmayan genç orta saha hedef tahtasına oturdu. Salih Uçan ile birlikte gönderilecek isimler arasına adı yazılan Ozan için açıklama yapan Sportif Direktör Damien Comolli, "Ozan Tufan'ı göndermek gibi bir düşünceye sahip değiliz. O da gitmek istemiyor. Ona bir teklif olmadığını da göz önüne aldığımızda satmak için bir gerekçemiz yok" ifadelerini kullanmıştı.



Bu açıklamanın üzerinden 11 gün geçtikten sonra Ozan Tufan'ın U21 takımına gönderildiği açıklandı. Bu açıklamanın ardından 3 yıl önce Fenerbahçe'ye transfer olduğunda gerçekleşen basın toplantısında Bursaspor'un adını anmaktan kaçınan, altyapısından yetiştiği kulübün imkanları sayesinde kendini gösterme fırsatı yakalayan Ozan, eski kulübünün taraftarlarının hışmına uğradı.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe kafilesiyle geldiği Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda çektiği misafir tribününü "Şimdi daha yüksek sesle "SADECE #FENERBAHÇE " mesajıyla paylaştığı fotoğrafa yorum yapan Bursaspor taraftarı genç orta saha oyuncusunu 'ti' ye alırken, kendisini ayrıca yaylım ateşine tuttu.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.28 10:17 - Son Güncellenme: 2018.08.28 10:19 - HABER MERKEZİ
A