Eski Timsah'a milli destek

Eski Timsah'a milli destek

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan ve Fransa Ligi takımlarından Lille'de forma giyen eski Bursasporlu Mehmet Zeki Çelik'e eski teknik direktörü ve eski takım arkadaşları milli maç öncesi tam destek verdi.

2018.09.07 11:28 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:04 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Eski Timsah'a milli destek

İstanbulspor'da milli futbolcuyla çalışan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki'nin kendisine dün milli takım forması gönderdiğini söyledi.

Mehmet Zeki'yi çok beğendiğini ve aralarında çok önemli bir bağın olduğunu ifade eden Koşukavak, şöyle konuştu: "Zeki ile tanıştığımızda 21 yaş altı takımında oynuyordu. Okan Kocuk da olduğu gibi Zeki ile de çok güzel işler başardık. Ben aslında İstanbulspor'da onlarla beraber büyüdüm. Çok gururlanıyorum. Fransa Ligi'nde de vakit buldukça Zeki'yi takip ediyorum. İnşallah milli maçta da oynar. Gökhan Gönül aday kadrodan çıkarılmış, o yüzden şans doğabilir. Zeki Çelik çok karakterli bir oyuncu. Sahaya çok ciddi karakter getirir ve yüzde 100'ünü verir. Hem oyunculuk hem de karakter anlamında çok üst seviyede. İnşallah uzun yıllar milli takıma hizmet eder. Allah böyle çocukların sayısını artırsın."

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.07 11:28 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:04 - HABER MERKEZİ
A