Eski sevgili dehşet saçtı

Eski sevgili dehşet saçtı

SİVAS'ta bir markette çalışan, geçen yıl evlenen, 5 aylık bebeği bulunan 30 yaşındaki S.İ., eski erkek arkadaşı Ercan Elik tarafından 9 yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi.

2013.07.17 15:45 - Son Güncellenme: 2013.07.17 15:46 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Eski sevgili dehşet saçtı

 

Seyrantepe Mahallesinde bir markette çalışan ve S.İ. ile evli olan S.İ.'nin evlenmeden önceki erkek arkadaşı Ercan Elik, markete gelerek kendisiyle konuşmak istedi. İkili arasında başlayan konuşma kısa süre sonra tartışmaya dönüştü. Bu sırada Ercan Elik, üzerinde getirdiği ekmek bıçağını çıkararak S.İ.'ye rastgele sapladı. Kanlar içinde yere yığılan kadın, diğer çalışanlar tarafından çağrılan ambulans ile Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. S.İ. burada yapılan ilk müdahale ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine sevk edildi. Tedavi altına alınan ve vücudunun çeşitli yerlerinde 9 bıçak darbesi olduğu ifade edilen S.İ.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Mmarket çalışanları tarafından yakalanan ve Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Ercan Elik, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.17 15:45 - Son Güncellenme: 2013.07.17 15:46 - HABER MERKEZİ
A