ESKİ BURSA BAŞSAVCISI YARGITAY ÜYESİ OLDU

ESKİ BURSA BAŞSAVCISI YARGITAY ÜYESİ OLDU

Eski Bursa Cumhuriyet Başsavcısı olan ve Yargıtay Üyeliği'ne seçilen Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er ve yine Yargıtay Üyesi seçilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aydoğdu için veda gecesi düzelendi.

2011.04.17 12:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
ESKİ BURSA BAŞSAVCISI YARGITAY ÜYESİ OLDU

Gecede duygu dolu bir konuşma yapan Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, hem gözyaşlarını engel olamadı hem de davetlileri ağlattı.
Aydın'da bir restoranda düzenlenen veda gecesine Adliye personeli yoğun ilgi gösterdi. Başsavcı Vekili Mustafa Doğru, İdari İşler Müdürü Ersun Sinanoğlu, ydın Adliyesi Komisyon Müdürü Yalçın Bekman, Adalet Bakanlığı Muhabere Yazı İşleri Müdürü Gülşan Özkan'ın yanı sıra Adliye'de çalışan ulaştırma görevlisinden katibine kadar çok sayıda kişinin katıldığı gecede Başsavcı Ahmet Er'in veda konuşması herkesi duygulandırdı.
Yaklaşık 18 ay önce Aydın'da göreve başlamasına rağmen 'İnsanı İnsan olarak değerlendiririz' söylemi, mütevazı-samimi ve sevecen kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, konuşurken duygularını hakim olamayınca hem kendisi ağladı, hem de davetlileri ağlattı.
Aydın'a geleli 1.5 yıl olmasına rağmen kendisini sanki Aydın'da doğmuş gibi hissettiğini belirten Yargıtay Üyeliği'ne atanan Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, salondakilere hitaben yaptığı konuşmada "Biz yargı ailesiyiz. Bunun altı üstü olmaz. Her zaman hep birlikte çalışarak başarıya ulaşırız. Ben bu duygularla çalıştım" dedi.
Konuşması sırasında zaman zaman duygulandıran zaman zaman da güldüren Başsavcı Ahmet Er, Aydın'a gelişi ile ilgili olarak "09.09.2009 günü 9. görev yerim plakası 09 olan Aydın'a geldik. Şimdide 9 köyden kovularak Ankara'ya gidiyorum. Çok yorulduk ama hiç gocunmadık. Verilen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Memuriyet hayatımn boyunca 2 yıl 10 ayda bir yer değiştirdim. Saygıdeğer eşim ve çocuklarım hep yanımda oldu. Başta eşim ve çocuklarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"DOST HEYBEMİ ÇOK GENİŞ TUTTUM"
Savcı, hakim her kim olursa olsun herkesi insan olarak değer verdiğini ve kendisinin manevi bir dostluk heybesi olduğunu belirten Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er, "Benim dostluk heybem çok geniştir. Bursa'dan gelirken Bursa'da kalan dostlarımı söylemiştim. Şimdi de siz değerli dostlarımı söylüyorum. Hepinizin Ankara'da bir evi var. Tüm insanlara makam kapım, siz dostlarıma da evimin kapısı ve gönül kapım her zaman açıktır" dedi.
Veda konuşmasının ardından gece geç saatlere kadar devam eden yemekli gecede tayini çıkan Ahmet Er ve Mustafa Aydoğdu Aydın'da kalan mesai arkadaşları ile eğlendi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.04.17 12:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A