Eski bakana yoğun ilgi

Eski bakana yoğun ilgi

SAĞLIK Bakanlığı görevinden sonra memleketi Erzurum'a ilk kez gelen Recep Akdağ, havalimanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

2013.02.21 13:19 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:19 - Siyaset
A
Eski bakana yoğun ilgi

 


Bugün saat 10.00'da Anadolujet'e ait tarifeli uçakla eşi Şeyma Akdağ ile Erzurum'a gelen Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ı Havalimanında Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Akgün, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık 300 kişi tarafından karşılandı. Uçaktan indikten sonra kendisini karşılayanlarla tek tek sarılıp öpüşen ve tokalaşan Akdağ'a 2 çocuk çiçek verdi ve konfetiler atıldı. Bir süre VIP salonunda dinlenen Akdağ çıkışda, yoğunluk nedeniyle yürümekte güçlük çekti.

Havalimanından kent merkezine uzun araç konvoyuyla gelen Akdağ, merkez Yakutiye İlçesi'ndeki AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Akdağ, Erzurum'da 4-5 gün kalacağını ve bu süre içerisinde ilçelere ziyaretlerde bulunacağını söyledi.

Bakan Akdağ, bir gazetecinin, antidepresan ilaçların eczanelerde satılmasının yasak olmasına rağmen reçete dahi sorulmadan satıldığına dair soruya "Soru almayacağım" karşılığını verdi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.02.21 13:19 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:19 - boş7
A