Eski askeri savcıdan iddia: 'Suikast timleri kuruldu'

Eski askeri savcıdan iddia: 'Suikast timleri kuruldu'

Ergenekon ve Balyoz davalarında 4 yıl 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat eden eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı askeri savcısı olan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok FETÖ'nün suikast timi oluşturduğu iddiasında bulundu.

2017.12.12 10:16 - Son Güncellenme: 2017.12.12 10:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eski askeri savcıdan iddia: 'Suikast timleri kuruldu'

Eski askeri savcı Üçok, FETÖ'nün suikast timleri sansasyonel eylem yapacaklar dedi. FETÖ'nün suikastçilerini Makedonya ve Kosova'da eğittiğini söyleyen Üçok, ''Siyaset adamlarına, önemli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, din adamlarına, spor yöneticilerine, sanatçılara karşı olacak bu eylemler'' dedi. Üçok tarihte verdi, ''Benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yapılacak'' dedi.

Üçok daha önce de yaptığı açıklamada, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir hazırlık içinde olduklarını ileri sürmüştü. FETÖ'cülerin Makedonya'da bir çiftlik aldıklarını savunan Üçok şu ifadeleri kullanmıştı:

"Malum İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN kontrolünde olan FETÖ'nün suikast timleri Makedonya'da 60 DÖNÜM çiftlik satın aldı. Bu çiftlikte kimler yok ki, eski SAT, MAK, TAK timlerinin firarileri, UÇK artıkları, paralı askerler..."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.12 10:16 - Son Güncellenme: 2017.12.12 10:16 - HABER MERKEZİ
A