Eski 2. Ordu Kurmay Başkanı duruşma öncesinde fenalaştı

Eski 2. Ordu Kurmay Başkanı duruşma öncesinde fenalaştı

Malatya'da başlayan FETÖ/PDY davasında sanıklar 5'inci kez hakim karşısına çıkıyor. Duruşma öncesinde eski 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Avnu Angun fenalaştı.

2017.03.13 10:40 - Son Güncellenme: 2017.03.13 10:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eski 2. Ordu Kurmay Başkanı duruşma öncesinde fenalaştı
02:07 Malatya'daki FETÖ/PDY davasında 5'inci duruşma başladı

İLGİLİ VİDEO

Malatya'daki FETÖ/PDY davasında 5'inci duruşma başladı

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Malatya'da görülmeye başlanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında bugün 5'inci duruşma görülüyor. Malatya E Tipi Cezaevinde bulunan tutuklu sanıklar jandarma eşliğinde geniş güvenlik önlemleri altında duruşmanın görüldüğü Yakınca Spor Salonu'na getirildi. Bugünkü duruşmaya Düzce Cezaevinde tutuklu bulunan dönemin 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık da katılıyor.

AVNU ANGUN FENALAŞTI

Öte yandan, duruşma öncesi cezaevi aracından duruşma salonuna alınan eski 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, rahatsızlanınca dışarıda bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti. İğne yapılan Angun daha sonra duruşmaya katıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.03.13 10:40 - Son Güncellenme: 2017.03.13 10:41 - HABER MERKEZİ
A