Eşiyle barışamayınca kendini yaktı

Eşiyle barışamayınca kendini yaktı

GAZİANTEP'te işsiz 32 yaşındaki Bülent B., ayrı yaşadığı ve barışmak istediği eşinden olumsuz yanıt alınca üzerine benzin dökerek kendisini yaktı. İtfaiye ile polis ekiplerinin yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu alevler söndürüldü ve Bülent B., hastanede tedaviye alındı.

2013.10.08 13:51 - Son Güncellenme: 2013.10.08 13:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eşiyle barışamayınca kendini yaktı

 

Olay, bu sabah Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenden dolayı eşiyle ayrı yaşamaya başlayan Bülent B., benzin dolu pet şişe ile otogara geldi. Peronların bulunduğu bölüme gelen Bülent B., elindeki pet şişede benzin olduğunu ve eşiyle barışmaması halinde kendisini yakacağını söyledi. Çevredekiler konuşarak ikna edemedikleri Bülent B.'nin durumunu telefonla polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine otogara gelen polisler, çevrede güvenlik önlemi alarak Bülent B.'yi ikna etmeye çalıştı. Pet şişedeki benzini üzerine döken ve elindeki çakmak ile kendisini yakacağını söyleyerek kimseyi yanına yaklaştırmayan Bülent B., eşinin otogara getirilmesini istedi. Bunun üzerine polisler, Bülent B.'nin adı bilinmeyen eşine telefonla ulaşarak durumu anlattı. Ancak kadın gelmeyi kabul etmedi.

Eşinin olay yerine gelmek istemediğini öğrenen Bülent B., elindeki çakmağı ateşleyerek kendini yaktı. İtfaiye ile polis ekiplerinin yangın tüpleriyle müdahalesi sonucu alevler söndürüldü ve Bülent B., hazır bekletilen ambulansla Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan ve tedavisine başlanan Bülent B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.10.08 13:51 - Son Güncellenme: 2013.10.08 13:52 - HABER MERKEZİ
A