Eşini kahvaltıda bıçakladı

Eşini kahvaltıda bıçakladı

ADANA'da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 46 yaşındaki Osman Turan, kahvaltı yaparken tartıştığı eşi 40 yaşındaki Cennet Turan'ı bıçakladı.

2013.02.19 13:00 - Son Güncellenme: 2013.02.19 13:45 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Eşini kahvaltıda bıçakladı
00:52 Eşini kahvaltıda bıçakladı

İLGİLİ VİDEO

Eşini kahvaltıda bıçakladı

Olay, bugün sabah saatlerinde merkez Yüreğir İlçesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bir lokantada bulaşıkçı olarak çalışan Osman Turan, birlikte kahvaltı yaptığı eşi 3 çocuk annesi Cennet Turan ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Osman Turan, eşini sırtından bıçakladı.
Çığlıkları duyarak eve gelen komşuları, yaralanan Cennet Turan'ı eşinin elinden kurtardı. Osman Turan olay yerinden kaçtı, Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen Cennet Turan da tedaviye alındı. Turan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken polis, kaçan Osman Turan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.19 13:00 - Son Güncellenme: 2013.02.19 13:45 - HABER MERKEZİ
A