Eşi havuza gitmesine izin vermeyince...

Eşi havuza gitmesine izin vermeyince...

ADANA'da havuza gitmesine izin vermediği ileri sürülen eşiyle tartışan 31 yaşındaki 2 çocuk annesi Leyla Duranoğlu, av tüfeğiyle intihar etti.

2013.07.11 15:34 - Son Güncellenme: 2013.07.11 15:34 - Yaşam
A
Eşi havuza gitmesine izin vermeyince...
01:47 Eşi havuza gitmesine izin vermeyince...

İLGİLİ VİDEO

Eşi havuza gitmesine izin vermeyince...

 

Olay, bugün 12.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Bir fabrikada tekstil işçisi olarak çalışan Leyla Duranoğlu, önceki gün aynı fabrikanın dağıtım servisinde görevli eşi Muhterem Duranoğlu ile tatile gitme yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından Leyla Duranoğlu, dün de tatile çıkamayacaklarını söyleyen eşinden bu kez havuza gitmek için izin istedi. Eşi, Leyla Duranoğlu'nun bu isteğini de kabul etmedi. Çift, bu nedenle yine tartıştı.

ÇOCUKLARINI AİLESİNE BIRAKTI

Tartışmanın ardından Muhterem Duranoğlu, bu sabah saatlerinde evden ayrılarak Saimbeyli İlçesi'ne fabrikanın mallarını götürdü. Bugün işe gitmeyen Leyla Duranoğlu ise, öğle saatlerinde önceki evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu ile şimdiki evliliğinden olan 5 aylık kızını, aynı apartmanda bir alt katında oturan anne ve babasının evine bıraktı. Yeniden dairesine çıkan Leyla Duranoğlu, iddiaya göre evdeki av tüfeğini alarak balkonda çenesinin altına dayayıp ateşledi. Silah sesini duyan komşuları ve Leyla Duranoğlu'nun ailesi eve koştu. Eve girenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler Leyla Duranoğlu'nun öldüğünü belirledi.

Bir süredir psikolojik sorunları da bulduğu öne sürülen Leyla Duranoğlu'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.11 15:34 - Son Güncellenme: 2013.07.11 15:34 - boş7
A