Esed'in gitmesi zaman meselesi

Esed'in gitmesi zaman meselesi

Bakan Bozdağ, eğer adil bir gelecek kurulacaksa, huzurun, barışın, güvenliğin olduğu bir Afrika ve dünya olacaksa, insanların neler talep ettiğine iyi bakmak gerektiğini ifade etti.

2012.10.13 18:40 - Son Güncellenme: 2012.10.13 18:40 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Esed'in gitmesi zaman meselesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Küresel Forumu'nun ''Kuzey Afrika ve Adil Gelecek'' başlıklı oturumunda yaptığı konuşmada, eğer adil bir gelecek kurulacaksa, huzurun, barışın, güvenliğin olduğu bir Afrika ve dünya olacaksa, insanların neler talep ettiğine iyi bakmak gerektiğini ifade etti.

Bozdağ, ''Eğer adil bir gelecek kurulmak isteniyorsa, orada hakların ve hukukların teminat altına alınması lazım. İnsanların insan olması nedeniyle sahip olduğu hakları, hiç bir ülke yönetiminin tartışmaması lazım'' dedi.

Esed'in, her halukarda Suriye'den gideceğini düşündüğünü ifade eden Bozdağ, bunun bir zaman meselesi olduğunu söyledi. Bozdağ, ''Esed'in bu kadar kandan ve gözyaşından sonra orada rahat etme şansı kalmamıştır diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.10.13 18:40 - Son Güncellenme: 2012.10.13 18:40 - HABER MERKEZİ
A