Erzincan İl Jandarma Komutanı tutuklandı

Erzincan İl Jandarma Komutanı tutuklandı

DARBE girişiminden sonra Erzincan'da gözaltına alınan İl Jandarma Komutanı Albay Murat Orhan Tonğ ile birlikte 7 asker, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

2016.07.20 13:41 - Son Güncellenme: 2016.07.20 13:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Erzincan İl Jandarma Komutanı tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin darbe girişimi sonrası başlattığı soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan ve sorgularının ardından adliyeye sevk edilen İl Jandarma Komutanı Albay Murat Orhan Tonğ ile birlikte 1 yarbay, 2 teğmen, 1 askeri savcı, 1 başçavuş ile 1 uzman çavuş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 8 ilçede gözaltına alınan 17 polisten 4'ü tutuklandı. Polislerden 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Kent merkezinde gözaltına alınan 18 polis ise adliyeye sevk edildi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.20 13:41 - Son Güncellenme: 2016.07.20 13:41 - HABER MERKEZİ
A