Ertuğrul Sağlam Akdeniz ekibine doğru

Ertuğrul Sağlam Akdeniz ekibine doğru

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ertuğrul Sağlam'ın yarın Antalya'ya geleceğini belirterek, "Yarın Ertuğrul Sağlam ile görüşmemiz olacak. Anlaşma sağlanırsa yolumuza Sağlam ile devam edeceğiz" dedi.

2013.06.21 14:17 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:21 - Spor
A
Ertuğrul Sağlam Akdeniz ekibine doğru

 

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktörlük için birçok ismin gündeme geldiğini hatırlatarak, ilk görüşmeyi Ertuğrul Sağlam ile yapacaklarını söyledi. Hafta sonu Ertuğrul Sağlam ile bir araya geleceklerini belirten Gencer, şartlarda anlaşma sağlanırsa yollarına Ertuğrul hoca ile devam edeceklerini kaydetti.

Sağlam'ın dışında ikinci hoca olarak alternatif İngiliz bir teknik direktör ile görüşmelerinin olacağını dile getiren Gencer, "Bizim önceliğimiz Ertuğrul Sağlam'dır. Görüşmelerimiz o yönde ağırlık kazandı" şeklinde konuştu.

Gencer, Ertuğrul Sağlam ile görüşmelerinde bir sıkıntı yaşamayacaklarını her şeyin olumlu olduğunu dile getirdi.

"ŞİŞMANOĞLU'NUN TRANSFERİNİN ÖNÜNÜN AÇIK"

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Ömer Şişmanoğlu konusunda çok net olduklarını ifade eden Gencer, "Beşiktaş'ta Fikret Orman başkan, Ömer Şişmanoğlu'na talip olduklarını söyledi. Bizden istediler. Bizden önceki yönetimin Şişmanoğlu ile ilgili talepleri vardı. Bizimde satmak istemediğimiz oyuncu. Gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili kararları teknik direktörün vermesini istiyoruz. Biz sadece daha önceki Hasan Akıncoğlu başkanın söylemiş olduğu şartların geçerli olduğunu deklare ettik. Onlarda bize para artı oyuncu değil biraz daha farklı bir teklif sundular. Bizde dün yönetim kurulu ile görüşerek, daha önceki şartların sağlanması halinde Şişmanoğlu'nun transferinin önünün açık olduğunu bildirdik. Bundan sonrası Beşiktaş'a kalmıştır. Onlarda sıkıntı olmayacağını açıkladılar. Ömer'in satılmasında ısrarlı değiliz" diye konuştu.

Gencer, önümüzdeki günlerde iki yabancı oyuncularına resmi teklif yapılacağını da kaydetti.

"MAALESEF ANTALYASPOR'UN SEYİRCİ İLE İLGİLİ CİDDİ BİR PROBLEMİ VAR"

Şehrin tüm dinamikleri ile bir enerji birlikteliği oluşturmak için yola çıktıklarını ifade eden Gencer, "Antalyaspor, partilerin dışında bir kurumdur. Antalyaspor'un Antalya merkezinin değil Gazipaşa'dan, Fethiye'ye kadar herkesin takımı olmasını istiyoruz. Maalesef Antalyaspor'un seyirci ile ilgili ciddi bir problemi var. Kopukluk var, şehirlerle ilgili bir kopukluk var. Biz bunların hepsini aşacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanlarının hepsini, siyasi parti il başkanlarını aradım. Yeni dönemle ilgili düşüncelerini sordum. Taleplerinin olup, olmadığını sordum. Şu saatten sonra sahip olmayanlar kendileri düşünecekler" ifadelerini kullandı.

"TÜM OTELLERDE, STORELERDE ANTALYASPOR ÜRÜNLERİNİN SATILMASININ BİR NEVİ MECBURİYETİNİ OLUŞTURACAĞIZ"

Seyirciyle ilgili ciddi aşamalar kaydedeceklerini vurgulayan Gencer, "Akdeniz Bölgesi'nde süper ligdeki tek takım Antalyaspor'dur. Herkesin bunun için birlik beraberlik içinde olmasını istiyorum. Fethiyespor'u ziyaret edip, şampiyonluklarını kutlayacağız. Alanyaspor'la görüşme yaptım. Önümüzdeki haftalarda ziyaret edeceğiz. Alanya'da yeni bir başlangıç yapıp, Alanyaspor-Antalyaspor ortak store açmayı hedefliyoruz. Yine Fethiyespor-Antalyaspor ortak store açılmasını istiyoruz. Tekirova, Evrenseki olmak üzere Antalya'da bölgesel bir kulüpler birliğinin çalışmasını başlatacağız. Burada bir güç birliği oluşturacağız. Bunun yanında her ilçede Antalyaspor, temsilcilikleri oluşturacağız. 2 ay içinde tüm ilçelerde Antalyaspor ürünlerine satın alınabileceği, ulaşılabileceği noktalar oluşturacağız. Tüm otellerde, storelerde Antalyaspor ürünlerinin satılmasının bir nevi mecburiyetini oluşturacağız. Antalyaspor bu bölgede herkesin birinci takımı olması için ciddi çalışmalarımız olacak. 2-3 ay içinde şehri yağa kaldıracak, hocamızla kadromuzla ilçelerdeki bölgesel yapılanmaya yeni bir çağ atlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"STADYUM DOLMALI"

U20 Dünya Kupası'na Antalyaspor olarak çok önem verdiklerini işaret eden Gencer, "Dünyanın ikinci büyük organizasyonu. Tribünlerin mutlaka dolması gerekiyor. Hepimiz, üzerimize düşeni yapmalıyız. Tüm şehrin duyarlı olmasını istiyoruz. Türkiye için önemli bir sınav. Önümüzdeki dönemlerdeki organizasyonlar için U20 ciddi bir sınavdır" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.21 14:17 - Son Güncellenme: 2013.06.21 14:21 - Zeynep Çelik
A