Erteleme maçında kozlar paylaşılacak

Erteleme maçında kozlar paylaşılacak

Beko Basketbol Ligi'nin 26. haftada oynanması gereken Anadolu Efes, Beşiktaş arasındaki ertelenen maç salı günü oynanacak.

2013.05.06 11:45 - Son Güncellenme: 2013.05.06 11:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Erteleme maçında kozlar paylaşılacak

Beko Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile Beşiktaş arasındaki erteleme maçı, salı günü oynanacak.
Ligde 26. haftada oynanması gereken ancak Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'nde play-off çeyrek final serisinde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla yaptığı maçlar nedeniyle ertelenen lig mücadelesi, yarın saat 19.00'da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılacak.

Lacivert-beyazlı takım, 27 maç sonunda 23 galibiyet, 4 yenilgi alarak 50 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Anadolu Efes'e konuk olacak Beşiktaş ise 29 karşılaşmada 19 galibiyet, 10 yenilgi sonunda 48 puana ulaşarak maç fazlasıyla 5. sırada yer buldu.

İki takım da formda

Zorlu mücadele öncesi iki takım da son haftalarda aldığı galibiyetlerle formda bir görüntü ortaya koydu.

Anadolu Efes, Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı son 9 karşılaşmayı kazandı. Ligde son olarak Galatasaray Medical Park'a 77-70 mağlup olan lacivert-beyazlı ekip, üst üste 9 galibiyet elde ederek taraftarlarını sevindirdi.

Rakibi gibi ligde son olarak Galatasaray Medical Park'a 76-72 yenilen Beşiktaş da bu mağlubiyetin ardından başarılı sonuçlara imza attı. Siyah-beyazlı takım, son 6 maçında yenilgi yüzü görmedi.

Beşiktaş, normal sezonu tamamlayacak

Beşiktaş, Anadolu Efes mücadelesiyle normal sezonu tamamlamış olacak.

Anadolu Efes ise Beşiktaş karşılaşmanın ardından 2 erteleme maçına daha çıkacak. Deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak lacivert-beyazlı ekip, sahasındaki Tofaş mücadelesiyle normal sezona veda edecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.06 11:45 - Son Güncellenme: 2013.05.06 11:46 - HABER MERKEZİ
A