"Ersun Yanal Eskişehirspor'dan ayrılmayacak"

"Ersun Yanal Eskişehirspor'dan ayrılmayacak"

Eskişehirspor Teknik As Başkanı Nihat Çuhadar, basında çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

2013.05.02 13:50 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:50 - Spor
A
"Ersun Yanal Eskişehirspor'dan ayrılmayacak"

Tesislerde takımın antrenmanını izleyen Çuhadar, son günlerde Eskişehirspor hakkında çıkan asılsız haberlerin takıma zarar verdiğini söyledi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını yönünde çıkan haberlerin asılsın olduğunu belirten Çuhadar konu hakkında şöyle konuştu;
"Önümüzdeki önemli maçların arifesinde bu tür olaylar, hem takımı, hem teknik heyeti ve taraftar önünde bizi yıpratıyor. Ersun Yanal takımın başında, daha 2 yıl sözleşmesi var. Bu uydurma haberleri kim çıkarıyorsa bunları kınıyoruz. Ersun hocayla bir sorunumuz yok, bugün takımın başında. Son günlerde Eskişehirspor hakkında çıkan haberler bilerek yapılıyor. Bize oluşturulan bir muhalefet var. Aday olmanın, seçimi yürütmenin bir ilkeleri var. Bu yapılanlar ilkeler dışında. Burada bir Eskişehirspor var. Hepimiz Eskişehirspor için uğraşıyoruz. Bu durumda Eskişehirspor zarar görüyor. Yapılanlar tamamen kulübü yıpratmaya yöneliktir. Biz takımın başındayız, hiç kimse böyle şeylerden nem almaya çalışmasın."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 13:50 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:50 - Yağmur
A