'Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosu belli oldu

'Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosu belli oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanacak olan Erşan Kuneri isimli dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Oyuncular arasında Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz de bulunuyor.

2021.04.19 21:30 - Son Güncellenme: 2021.04.19 21:30 - Medya
A
'Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosu belli oldu

Netflix'te gösterime girecek olan Erşan Kuneri dizisi için hazrılıklar devam ederken oyuncu kadrosu duyuruldu.

Cem Yılmaz'ın açıklamasına göre, kendisinin de boy göstereceği dizide Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Merve Dizdar rol alacak.

Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan dizinin gösterime gireceği tarih ise henüz netleşmedi.

Dizinin sit-com tarzında olacağı belirtilirken, konuda yapımcı ve mekan sahibi başrol Erşan Kuneri karakterinin 1975 ila 1978 yılları arasındaki film yapımcılığı hikayesine odaklanılacak. 

"SÜRPRİZ FORMATLAR OLACAK"

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için şu açıklamayı yapmıştı: 

"İlk kez bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak." 

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.04.19 21:30 - Son Güncellenme: 2021.04.19 21:30 - Ali Yaşar
A