Erkin Koray sessizliğini bozdu
Kapitalizmi eleştirmesine rağmen oynadığı banka reklamıyla hayranlarından tepki toplayan Erkin Koray sonunda isyan etti.
2012.11.29 12:54 - Son Güncellenme: 2012.11.29 12:54 - Magazin - HABER MERKEZİ
Türk rock müziğinin güçlü sesi Erkin Koray, son oynadığı reklam filmiyle eleştirilerin hedefi oldu. Fırsat buldukça kapitalizmi eleştiren sanatçı, ilk kez bir banka reklamında oynadı ve reklamda 'Şaşkın' parçasının sözlerini değiştirdi.
Filmin karşılığında 250 bin lira alan şarkıcıyı hayranları topa tuttu. Sevenleri, "Kapitalizm seni de satın aldı baba" diyerek sanatçıya tepki gösterirken, Koray suskunluğunu bozarak cevap verdi:
KİMSEYE HESAP VERMEM
"Bilinçsizce yapılmış eleştiriler. Profesyonel bir sanatçının para kazanmasında ne gibi bir tuhaflık var? Kendi şarkımı çıkıp söyledim. Bunun hesabını da kimseye vermem. Kapitalizme karşı olunca, bankaları ortadan kaldırmak mı gerekiyor?"