"Erkek oldun, kadın oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy"

"Erkek oldun, kadın oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy"

Şarkıcı Yusuf Güney, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı özel üretim palto için 450 bin TL ödediği iddia edilen Bülent Ersoy'a sert tepki gösterdi.

2021.03.01 11:52 - Son Güncellenme: 2021.03.01 11:52 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Erkek oldun, kadın oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy"

Magazin dünyasında kürk sevdasıyla bilinen ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un tam 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı özel üretim palto için 450 bin TL ödediği iddia edildi.

2. Sayfa'nın Instagram hesabında yer alan habere göre, Ersoy, 4 ay önce sipariş ettiği 'rönar arjante' cins gümüş tilki kürküyle mağazada pozlar verdi. Usta sanatçının yeni kürkü için 55 tilkinin kürkü kullanıldı.

"VİCDANIN YOK!"

Ünlü isimler, usta sanatçıyla ilgili çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Ersoy'a gelen tepkiler arasında en dikkat çekeni ise şarkıcı Yusuf Güney'e aitti. 

36 yaşındaki şarkıcı sosyal medya hesabından Bülent Ersoy hakkında, "Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist olsun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy. Para senin, zevk senin. Vicdanın yok, alıyorsun. Marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı" ifadelerini kullandı.

BÜLENT ERSOY'DAN KÜRK AÇIKLAMASI: KÜLLİYEN YALAN

Diva lakaplı Bülent Ersoy magazin gündeminde büyük ses getiren iddiayla ilgili konuştu. Sabah'tan Hakan Uç'a açıklama yapan Bülent Ersoy, "Külliyen yalan! Beni karalamak için yapılan bir kampanya bu... Haberde kullanılan fotoğraf eski...

Daha önceki yıllarda verdiğim sözü tutuyorum ve o günden beri yeni kürk almıyorum" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.03.01 11:52 - Son Güncellenme: 2021.03.01 11:52 - HABER MERKEZİ
A