Erdoğan Singapur'da

Erdoğan Singapur'da

Uzak Doğu'da temaslarına devam eden Başbakan Erdoğan, Japonya'nın ardından Singapur'a geçti.

2014.01.09 07:05 - Son Güncellenme: 2014.01.09 07:33 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Erdoğan Singapur'da

Başbakan Erdoğan, TSİ 02.30 sıralarında resmi törenle karşılandı

Başbakan Erdoğan, Uzak Doğu turunun ikinci ayağı olan Singapur'da.

Erdoğan, TSİ 02.30 sıralarında Singapur Başbakanı Lee Hsien Long tarafından resmi törenle karşılandı.

Erdoğan, karşılama törenini hemen ardından önce Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ile ardından Başbakan Long ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Heyetlerarası görüşme sonrası, anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı yapılacak.

Başbakan Erdoğan, Singapour Meclis Başkanı'nı ziyaretinin ardından, temaslarının en renkli görüntülerinin ortaya çıkacağı, dünyaca ünlü Singapur Botanik Parkı'na gidecek. Burada, Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın isminin bir çiçeğe verilmesi bekleniyor.

TSİ 12.30 sıralarında dünyanın en büyük ikinci konteynır limanı olan Singapur Limanı'nı ziyaret edecek olan Erdoğan'ın bu ülkedeki son durağı ise, 1903'te vefat eden Türk Başkonsolosu Ahmet Ataullah Efedi'nin mezarı olacak.

Erdoğan daha sonra Uzak Doğu turunun üçüncü ve son ayağı olan Malezya'ya geçecek.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2014.01.09 07:05 - Son Güncellenme: 2014.01.09 07:33 - HABER MERKEZİ
A