Erdoğan şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu

Erdoğan şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Fatih Satır'ın evinde taziye ziyareti sırasında Kur'an-ı Kerim okudu.

2016.08.07 08:58 - Son Güncellenme: 2016.08.07 08:59 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Erdoğan şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu
02:10 Erdoğan şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu

İLGİLİ VİDEO

Erdoğan şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu


15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbeci askerler tarafından şehit edilen Fatih Satır'ın İstinye'deki baba ocağına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyarette bulundu. Taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit evinde Kuran-ı Kerim okuduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra burada ayrılarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Çetin Can'ın ailesini ziyaret etti. Buradaki ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde gazi olan Ali Usta'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Tarabya'da bulunan Huber Köşküne geçti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.08.07 08:58 - Son Güncellenme: 2016.08.07 08:59 - HABER MERKEZİ
A