Erdoğan'dan TÜSİAD tepkisi: Haddini aştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM grup toplantısında TÜSİAD'a tepki gösterdi.
2025.02.19 13:00 - Son Güncellenme: 2025.02.19 13:14 - Güncel - İHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM grup toplantısında konuştu.
Erdoğan, TÜSİAD'ın açıklamalarına,
"TÜSİAD AÇIKLAMASIYLA HADDİNİ AŞTI"
TÜSİAD'ın haddi ziyadesiyle aşan provokasyon kokan açıklamalarına geçmeden önce demokrasilerde hiç kimse eleştiren azade değildir. Tutarlı yapıcı olması halinde eleştirilere kulağımızı tıkamadık tıkamayız. Demokrasimizin standardını yükselten yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır. Kuklalarla işimiz olmaz. TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında, emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarıdikkate almıyoruz. TÜSİAD zihniyeti devletin onların tasallutu altında olduğu dönemlerin sembolüdür. Bunlar eski Türkiye'de siyaseti dizayn ediyorlardı.
"BAŞARAMAYACAKSINIZ"
Başaramayacaksınız. Türkiye'nin terör örgütleriyle iltisaklı muhterislere teslim olmasını istiyorsanız bilin ki böyle bir şey asla gerçekleşmeyecek. TÜSİAD'ın Türkiye'de güven iklimini bozan örnekler olarak verdiği her türlü konu hukukun, hakimlerin yetki alanındadır.
"MORALİ BOZUK OLAN DEVLET HAZİNESİNİ İSTEDİKLERİ GİBİ PAYLAŞAMAYAN TÜSİAD DEMİRBAŞLARIDIR"
Çöken sistem değil devletin zayıf milletin fakir olduğu buna karşılık kendilerinni altın devirlerini yaşadığı dönemlere ilişkin hayalleridir. Morali bozuk olan ülke değil imtiyazla büyüdükleri devirlerin ardından devlet hazinesini istedikleri gibi paylaşamadıkları için sıkıntılar yaşayan TÜSİAD demirbaşlarıdır. Çıkmışlar utanmadan doğal afetler üzerinden hükümetize bühtan ediyorlar. Ey TÜSİAD deprem afetinde siz ne yaptınız? Siz AFAD'ın yanında ne kadar destek verdiniz? Türkiye'nin gerçek anlamdaki her demokrasi ve kalkınma hamlesi TÜSİAD zihniyetini daima rahatsız etmiştir. Siyasetçilere had bildirdikleri kibirli sistem çökmüştür. Gazete manşetlerinde siyasete ayar verdikleri sistem çökmüştür. Türkiye sizin tapulu mülkünüz, siyasetçiler de maaşlı elemanlarınız değildir."
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:17
-
00:14
-
00:34
-
01:25
-
00:17
En Çok Okunanlar
- Yaptığı kötülük cezasız kalmadı
- İYİ Parti'den istifa etmişti! Bursa'da...
- Bursa'da dev mobilya şirketi iflasın...
- Dehşet verici olay! Sevgililer mezarlık...
- GİB uyardı: Ulusal Taşıt Tanıma...
- Bursa'da o ilçenin belediye başkanı...
- Bursa'da günlerdir aranan genç kızdan...
- Kaza yaptı, yaralıları bırakıp kaçtı!
- Düğün dönüşü trafik kazası: 2 ölü
- Dev ayakkabı markasına domuz derisi cezası!
- Milyonlarca kişi temmuz zammını bekliyor!...
- Toplanıp bir ailenin evini ateşe verdiler:...
- Lokantalar, kafeler ve kuaförler... İş...
- Papa hayatını kaybetti!
- Bursa'da direğe çarptı, 40 metre...