Erdoğan'dan 'hayır' çadırına sürpriz ziyaret

Erdoğan'dan 'hayır' çadırına sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırına uğradı. Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika konuştu.

2017.03.28 13:34 - Son Güncellenme: 2017.03.28 15:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Erdoğan'dan 'hayır' çadırına sürpriz ziyaret
00:34 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "hayır" çadırına ziyaret

İLGİLİ VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "hayır" çadırına ziyaret

Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıktı. Erdoğan, önce Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan 'evet' standını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra 'evet' standının hemen yakınında kurulan 'hayır' standını ziyaret etti.

Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika konuştu.

SOĞUK SU İKRAM ETTİLER

'Hayır' standında görevli olan Çağlar Coşkun, Erdoğan'ın ziyaretini anlattı.

Coşkun, "Sayın Cumhurbaşkanı önce hemen yanımızdaki 'evet' standına uğradı. Daha sonra Önümüzden geçerken biz de kendisini davet edip, 'Buyurun, bir çayımızı için' dedik. Bize, acelesi olduğunu ve Samsun'a yetişmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunun üzerine 'o zaman bir soğuk suyumuzu için' dedik. Sağolsun teklifimizi kırmayarak çadırımıza girdi" dedi.

Erdoğan'la içeride çok fazla sohbet edemediklerini belirten Coşkun, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve vatandaş sorunlarıyla ilgili iki üç tane soru sorduklarını ancak yeterli cevabı alamadıklarını söyledi.

"HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLABİLMENİZ İÇİN HAYIR"

Çadırın girişinde ellerinde 'Hayır' broşürleri bulunanlarla da konuşan Erdoğan'a kadınlardan birinin "Hepimizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için hayır" dediği duyuldu.

Cumhurbaşkanı ve beraberindekiler daha sonra çadırdan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na doğru hareket etti.

Basın mensuplarının uzaktan görüntüleyebildiği sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çadırın içerisinde bulunanlarla tartıştığı öğrenildi. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kast ederek "Genel Başkanınız yalancı" dedi. 

Bunun üzerine daha önce CHP Kadın Kolları'nda görevli bir kadın "Genel Başkanımız burada yok. Ona hakaret ediyorsunuz." diye itiraz etti. Bu arada konuşmaları çeken Sarıyer Belediyesi kamerasına Erdoğan'ın korumaları "Kapatın kapatın" diyerek müdahale etti. 

"GENEL BAŞKANINIZ DA YALANCI SİZ DE YALANCISINIZ"

Kadın Kolları'nda görevli kadının "Burada kadınlara da hakaret ediyorsunuz" itirazına Erdoğan, "Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız" diyerek sinirli bir şekilde cevap verdi. 

Kadının "Asıl siz yalan söylüyorsunuz" sözlerine sinirlenen Erdoğan, çadırı terk etti. Erdoğan'ın Hocıosman'dan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na geçtiği bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.03.28 13:34 - Son Güncellenme: 2017.03.28 15:25 - HABER MERKEZİ
A