Erdoğan Bayraktar'dan güvenlik görevlisi açıklaması
Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da bulunan Avrupa Konutları'nda bir güvenlik görevlisini darp etmesiyle ilgili görüntüler için açıklama yaptı.
2016.05.16 20:09 - Son Güncellenme: 2016.05.16 20:09 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Eski bakan Bayraktar copla güvenlik görevlisi dövdü
Sitenin güvenlik kulübesinde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada ve viedo paylaşım sitelerinde de yer almıştı.
Görüntülerde ilk olarak yüzü görünmeyen bir kişinin kulübenin camında uzanarak güvenlik görevlisine vurmaya çalıştığı görülüyordu.
Görüntülerde Erdoğan Bayraktar, koşarak güvenlik kulübesine giriyor ve güvenlik görevlisini darp ediyordu.
İşte o görüntülerle ilgili Erdoğan Bayraktar, Twitter üzerinden açıklama yaptı.
Açıklamada, "Kamuoyunu dünden beri meşgul eden basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan etmiştir. Buna rağmen söz konusu haberde adı geçen güvenlik görevlisi kardeşim bugün ziyaretime geldi. Olayın bu noktaya gelmesinden dolayı rahatsız olduğunu ifade etti. Ben de kendi adıma üzgün olduğunu belirttim. Sarıldık helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm." ifadelerini kullandı.