Er: Armayı yaşatmak için savaşmaya devam!

Er: Armayı yaşatmak için savaşmaya devam!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Kötü gidişin sebebinin Ali Akman'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olduğu algısı yanlış. Biz elimizdeki kadroyla sonuna kadar savaşacağız" dedi. 

2021.03.02 10:13 - Son Güncellenme: 2021.03.02 10:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Er: Armayı yaşatmak için savaşmaya devam!

 HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, son haftalardaki kötü gidişin sebebinin Ali Akman'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olduğu algısının yanlış olduğunu söyledi.
Beinsports canlı yayınına telefonla konuk olan 41 yaşındaki teknik adam, "Ali Akman'ın olmaması bizi etkiledi, ama bu en fazla yüzde 10'luk bir kısmı. 12-13 oyuncumuzdan kimi kaybedersek bizi bu şekilde etkilerdi zaten. Ali ne kadar etkilediyse Onur Atasayar da, Emirhan da yokken bizi etkiledi. Biz sorunları nasıl çözeriz diye düşünüyoruz. Biz gidenlerle ilgilenmiyoruz. Kulüp için varını yoğunu ortaya koyan her oyuncu başımızın tacı, eksiklere ve gidenlere bakmıyoruz. Burada var olan, bu armayı yaşatmak için oyuncularla savaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca üst üste gelen covid vakaları bizi fiziksel açıdan çok olumsuz etkiledi" diye konuştu.

BUGÜN BERAT, YARIN BAŞKASI OYNAR

Er, Akhisar galibiyetini de şöyle yorumladı:
Akhisar önünde, 2-0 geriye düşsek de geri dönüş anlamında tereddüt yaşamadık. İkinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başladık. Son dakikalarda da olsa galip gelmek sevindirici.
Bu maç en önde Berat Altındiş'i oynattık. 18 yaşındaki Berat aslanlar gibi oynadı, fark etmez yarın başka bir oyuncu da oynatabiliriz."

AİDİYET HİSSEDENLERLE YOLA DEVAM

"16 yaşında oyuncu da (Kerem Kök) oynattık. Gerekirse 15 yaşında da (Hamza Baran Arıkan) oynatırız. Biz bu kulübün kıymetini bilen, bu kulübe aidiyet hissedenlerle savaşmaya devam edeceğiz."

GENÇLERİN DESTEĞE İHTİYACI VAR!

Mustafa Er, camiayla ilgili de önemli saptamalarda bulundu:
"Şehirde ciddi anlamda bir küskünlük var. Göreve başladığımda en büyük amacım, tüm şehri armanın etrafında toplayabilmekti. Maalesef bunda başarılı olamadık. Gençlerle oynuyoruz, maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları var."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.03.02 10:13 - Son Güncellenme: 2021.03.02 10:14 - HABER MERKEZİ
A