Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı!

Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı!

Epic Games Store 21 Aralık için ücretsiz oyunu açıkladı. 181 TL'lik oyunu platformda hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

2023.12.22 08:58 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:59 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı!

shiftdelete.net'in haberine göre;

Epic Games, yılbaşına özel olarak birtakım kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yılbaşı Tatili İndirimlerini başlatan mağaza, bu kapsamda her gün bir oyun vereceğini açıkladı. 21 Aralık için Epic Games ücretsiz oyunu ise Melvor Idle oldu.

Epic Games ücretsiz oyunu Melvor Idle nasıl alınır?

Epic Games Store, yılbaşına özel ilk olarak Destiny 2: Legacy Collection'ı ücretsiz hale getirdi. Bu oyunla birlikte kullanıcılarda büyük heyecan yaratan platform, 20 Aralık'ta ise 500 TL değerindeki DNF Duel'ı hediye etti.

RuneScape tarzında geliştirilen Melvor Idle, 20'den fazla yeteneğe yer veren bir macera oyunu. Bu yapımda odunculuk, metal işleme, aşçılık, tarım ve yakın dövüş gibi birçok yeteneği savaş meydanlarına taşımanız gerekiyor.

Melvor Idle'ı Epic Games Store üzerinden 22 Aralık yani yarın saat 19.00'a kadar kalıcı şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu süre sona erdiğinde tekrardan ücretli olarak satılmaya başlanacak.

Adım: Epic Games Store üzerinde oturum açın.

Adım: "Melvor Idle" sayfasına girin.

Adım: Sağ taraftaki satın alma butonuna tıklayın.

Adım: Sepete gidin ve oyunu onaylayın.

Düşük sistem gereksinimleri sayesinde Windows 7 ve sonraki işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarda desteklendiğini belirtelim. RuneScape tarzını seven oyuncuların yarına kadar kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.22 08:58 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:59 - HABER MERKEZİ
A