Epic Games'in yılbaşına özel vereceği hediye oyun belli oldu!

Epic Games'in yılbaşına özel vereceği hediye oyun belli oldu!

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuların yüzünü güldüren Epic Games, bu hafta hangi oyunları bedava vereceğini açıkladı. Platform, ocak ayına kadar her hafta ücretsiz bir gizemli oyun dağıtacak.

2023.12.21 12:47 - Son Güncellenme: 2023.12.21 13:00 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Epic Games'in yılbaşına özel vereceği hediye oyun belli oldu!

Webtekno.com'un haberine göre;

Epic Games, uzun bir süredir en sevilen oyun platformlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla kullanıcı sayısını her geçen gün artıran platform, 700 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Steam'in dolara geçmesiyle de ülkemizdeki popülaritesi gittikçe artıyor. Durum böyle olunca uzun süredir devam eden ücretsiz oyun kampanyası büyük bir ilgi görüyor.

Platform, geçtiğimiz hafta yılbaşı kampanyasını başlatmasıyla haftalık bedava oyunlarını "gizemli oyun" olarak değiştirdi. Ocak ayına kadar sürecek kampanyada büyük oyunlar günlük olarak bedava dağıtılacak.

Dungeon & Fighter serisine dahil DNF Duel, Epic'in bu hafta vereceği gizemli oyun oldu. 2022 yılında piyasaya sürülen yapım, Arc System Works, Neople ve Eighting tarafından geliştirildi.

Anime detaylarıyla dilkkat çeken DNF Duel, ister tek ister arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu. Dünyanın en popüler RPG'lerinden biri olan Dungeon & Fighter'ı 2,5D dövüş oyunu olarak geri getiren oyunda her biri farklı yeteneklere sahip 16 karakter ve birçok mod bulunuyor. Oyun, 27 Aralık'a kadar ücretsiz kalacak. Epic Games'teki normal fiyatı 499 TL. Steam'de ise 49,99 dolara (1.456 TL) satılıyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.21 12:47 - Son Güncellenme: 2023.12.21 13:00 - HABER MERKEZİ
A