Eniştesi tarafından başından vuruldu

Eniştesi tarafından başından vuruldu

Karaman'da Celal A., akaryakıt istasyonunda tartıştığı eniştesi Yasin Göktaş'ı tabancayla başından vurdu. Şüpheli kaçarken, yaralanan Göktaş ise hastaneye kaldırıldı.

2019.06.14 07:35 - Son Güncellenme: 2019.06.14 07:37 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eniştesi tarafından başından vuruldu
01:04 Eniştesi tarafından başından vuruldu

İLGİLİ VİDEO

Eniştesi tarafından başından vuruldu

Olay, saat 22.10 sıralarında Karaman'da merkeze bağlı Kisecik Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Yasin Göktaş (33) ile kız kardeşinin eşi Celal A. köydeki bir akaryakıt istasyonunda karşılaştı.

Bu sırada enişte ile kayınbiraderi arasında tartışma başladı. İkili arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine Celal A. belinden çıkardığı tabancayla eniştesine doğru ateş etti. Tabancadan çıkan kurşun Yasin Göktaş'ın başını sıyırdı. Yasin Göktaş yaralanırken, eniştesi olay yerinden kaçtı.

Akaryakıt istasyonu çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yasin Göktaş ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olaya karışan Celal A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.06.14 07:35 - Son Güncellenme: 2019.06.14 07:37 - HABER MERKEZİ
A