Ender Arslan çok sabırsız! (ÖZEL HABER)

Ender Arslan çok sabırsız! (ÖZEL HABER)

Bursaspor Basketbol kaptanı Ender Arslan, Süper Lig'de ilk sezonun çok zorlu geçeceğini vurgularken, şimdiden hedef koymanın doğru olmadığını ifade etti. Taraftarın çok etkileyici olduğunu kaydeden tecrübeli oyun kurucu, "Bursaspor Basketbol'la birlikte ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

2019.08.23 15:32 - Son Güncellenme: 2019.08.23 15:39 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ender Arslan çok sabırsız! (ÖZEL HABER)

M. ALİ EKMEKÇİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor Başantrenörü Serkan Erdoğan ve Tutku Açık'la uzun yıllardır süren dostluğun neticesinde Yeşil Beyazlı takımın teklifini düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Ender Arslan, "Güzel bir buluşma oldu. Ciddi bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Daha önce Bursaspor'a karşı oynadığım maçlarda gerçekten seyirci ve atmosfer çok etkileyiciydi.  Karar vermem zor olmadı" diye konuştu.

TARAFTAR GURUR DUYACAK

Süper Lig'de ilk senenin önemli ve zor olduğunun altını çizen tecrübeli oyun kurucu, " Hedefimiz öncelikle bütün Bursaspor taraftarının gurur duyacağı mücadeleyi ortaya koymak. Bir hedef belirlemek çok doğru olmaz. İlk aşamada kendi basketbol ve mücadelemizi sahaya yansıtmalıyız. Ardından taraftarla birlikte sonucun da geleceğini düşünüyorum. Sezonun ilk gününde 'hedefimiz şu veya bu' demek bana çok doğru gelmiyor. Tek hedefimiz sahada Bursa halkının gurur duyacağı bir mücadele sergilemek" açıklamasında bulundu.

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

İki yıl önce Bursa deplasmanına geldiğini hatırlatan Kaptan Ender Arslan, "Seyirci gerçekten çok etkileyici. İlk maça çıkmak için kendi adıma sabırsızlanıyorum. Güzel olacaktır. Bütün sene destek verecekler ve hep birlikte güzel enerji yakalayıp, güzel de işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.08.23 15:32 - Son Güncellenme: 2019.08.23 15:39 - HABER MERKEZİ
A