En fanatik düğün

En fanatik düğün

Denizli'de fanatik Fenerbahçeli avukat, nikahında takım elbise yerine, eşi ile Galatasaray ve Beşiktaşlı olan iki kadın şahitle birlikte Fenerbahçe forması giydi.

2011.09.22 14:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
En fanatik düğün

Denizli Barosu avukatlarından Rıfat Değirmenci (41) hayatını birleştirdiği Özlem Başol (33) ile birlikte önceki gün nikah masasına oturdu. Fanatik Fenerbahçeli olmasıyla tanınan Rıfat Değirmenci ve Özlem Başol'un nikahı, Sevindik Ferit Ali Küçüka Nikah Salonu'nda kıyıldı.

Rıfat Değirmenci ve Özlem Başol, Galatasaray taraftarı olan Funda Mercanoğlu ve Beşiktaş taraftarı Emine Tegit'i de nikah şahidi yaptı. Nikahtan önce mağazaya giderek orijinal Fenerbahçe forması alan çift, gelinlik ve damatlıkla yerine, üzerlerinde Fenerbahçe formalarıyla nikah salonuna geldi. Şahitlerin de istek üzerine Fenerbahçe forması giydiği nikaha fazla misafir davet edilmedi.

Nikah defterlerindeki resimleri de Fenerbahçe formalı olan Rıfat Değirmenci ve Özlem Başol, kıyılan nikahla hayatlarını birleştirirken, bu mutluluğu birbirlerini öperek kutladılar. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olduklarını söyleyen Rıfat-Özlem Değirmenci çifti, hayallerindeki nikahla dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Galatasaray ve Beşiktaşlı olan iki arkadaşlarının nikah şahidi olduklarını ve kendilerinin isteği üzerine Fenerbahçe formasıyla nikah şahitliğini yaptıklarını söyleyen çift, bu mutlu günlerinde çekilen tüm resimleri de sosyal paylaşım sitesinden yayınlamayı ihmal etmediler.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.09.22 14:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A