Emre'nin dönüşü

Emre'nin dönüşü

Antrenmanlarda iyi çalışarak eksiğini kapattı ve ilk 11'e göz kırpmaya başladı. Yanal, idman performansını üzerindeki özel yelek sayesinde her an takip ettiği Emre'nin yüksek verilerinden çok memnun kaldı. Hatta deneyimli yıldızın çalışkanlığını, gençlere örnek gösterdi.

2013.10.14 11:44 - Son Güncellenme: 2013.10.14 11:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Emre'nin dönüşü

 

FENERBAHÇE'de kaptan sahalara dönüyor. Milli maç arası ve sakatlıklar nedeniyle tam 15 oyuncusundan yoksun olarak çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli takımda teknik direktör Ersun Yanal tatlı bir sürpriz yaşıyor. Bir süredir takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu'nun idmanlardaki yüksek performansı ve iyi çalışması Yanal'ın da planlarında değişikliğe neden oldu. Öyle ki, sarı lacivertli teknik adam Emre'nin çalışma temposunu kadrosundaki gençlere de örnek gösterdi.

MİLLİ ARA ONA YARADI

KAPTANININ özverisinden çok memnun kalan Yanal, tecrübeli futbolcuyu Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında yüksek ihtimalle ilk 11'de oynatacak. Raul Meireles'in de sakatlığı nedeniyle orta alanda arayışta olan Yanal, Emre'nin performansı nedeniyle bu arayışlarına nokta koydu. Sakatlıktan yeni kurtulan deneyimli oyuncu, milli maç arasını çok iyi değerlendirerek eski formuna yaklaştığı mesajını verdi.

FORMAYA HASRET KALDI

TRABZONSPOR karşılaşmasında ikinci yarıda görev alıp fizik olarak hazır görünmeyen Belözoğlu, bu açığını günde çift idmanla çalışmalarını sürdürmesi sonucu büyük ölçüde kapattı. Giydiği özel yelek sayesinde tüm antrenman verileri hocasınının bilgisayarına düşen Emre'nin yüksek çıkan rakamları Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü. Sezon başında oynanan Konya maçında attığı golün ardından sevinci ile gündeme gelen ve Arsenal maçından sonra sakatlanan sarı lacivertli futbolcu formasına hasret kalmıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.14 11:44 - Son Güncellenme: 2013.10.14 11:44 - HABER MERKEZİ
A