Emre Belözoğlu'nun sahalara dönüşü uzadı

Emre Belözoğlu'nun sahalara dönüşü uzadı

Ligin 26. haftasında oynanan Medical Park Antalyaspor maçında sol kasık bölgesinde ikinci derece kısmi yırtık oluşan Emre Belözoğlu'nun sahalara dönüşü biraz daha uzadı.

2013.04.17 10:59 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:59 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Emre Belözoğlu'nun sahalara dönüşü uzadı

 Fenerbahçe'nin hafta sonu Gençlerbirliği ile oynacağı karşılaşmada takımdaki yerini alması beklenen milli oyuncudan gelen haberler teknik heyetin moralini bozdu.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, kasık bölgesinde problemi atlatan ancak karın kaslarında oluşan yırtık nedeniyle tedavi uzayan Emre'nin en erken 32. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediye maçında görev alabileceği bildirildi.

Vücudun hassas yerlerinden biri olan karın bölgesindeki problem futbolcunun topla teması engelliyor. Emre her topa vuruşunda, uzun ya da kısa pas verişinde bu bölgede acı hissediyor. Hatta futbolcu öksürürken bile bu bölgede ağrılar çekiyor.

Sağlık heyeti Emre'nin bir an önce düzelmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, milli oyuncunun bu şartlarda kupadaki Eskişehirspor, ligdeki Gençlerbirliği ve Kayserispor sınavlarında forma giymesi zor görünüyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da Emre'yi tam hazır olmadan sahaya sürmek istemediği, milli oyuncuya özellikle Galatasaray derbisi ile Türkiye Kupası'nda Eskişehir'i elemeleri halinde finalde büyük ihtiyaç duyacağını belirttiği öğrenildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:59 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:59 - HABER MERKEZİ
A