Emre Belezoğlu'na Mudanya yolunda saldırı! Silah çekildi!

Emre Belezoğlu'na Mudanya yolunda saldırı! Silah çekildi!

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırdığı iddia edildi.

2015.05.14 14:12 - Son Güncellenme: 2015.05.14 14:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Emre Belezoğlu'na Mudanya yolunda saldırı! Silah çekildi!
02:49 Emre Belözoğlu ve Beşiktaş taraftarları arasında kavga yaşandı

İLGİLİ VİDEO

Emre Belözoğlu ve Beşiktaş taraftarları arasında kavga yaşandı

spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı.

Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarların Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan Başakşehirsporlu futbolcu Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdı. Orhan Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

EMRE: ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM
Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

ORHAN AK: TAŞIMA RUHSATLI SİLAHIM VAR...
Haber1903'e konuşan Orhan Ak ise, "Bayağı kalabalık bir grup bize saldırdı. Bizde ortamı yumuşatmaya çalıştık. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Benim yanımda taşıma ruhsatlı silahım var. Taraftarlara silah çekmedim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırının ardından üç kişi gözaltına alındı.

 

Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli şu an mahkemeye çıkarıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.05.14 14:12 - Son Güncellenme: 2015.05.14 14:48 - HABER MERKEZİ
A