Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi'ni ağırladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah'ı ağırladı.
2023.11.02 17:17 - Son Güncellenme: 2023.11.02 17:18 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Erdoğan, "Ortak inancı paylaştığımız dost ülke Malezya ile aramızdaki güçlü ilişkilerden duyduğumuz memnuniyeti paylaştık. Ülkelerimizin zengin geleneksel mirasına dair bilgi alışverişinde bulunarak, mutfak kültürümüze, dokuma sanatımıza ve tarihimize dair verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kraliçe Iskandariah ile karşılıklı olarak Gazze'de yaşanan drama dair acımızı ve üzüntümüzü dile getirdik. Masum Filistin halkı için birlikte neler yapılabileceğini ele aldık. Umudumuz bir an önce bölgede barışın tesis edilmesi yönünde. 31 Ekim Dünya Şehirler Günü davetimize icabet eden Kraliçe'ye teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.
Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah'ı ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duydum.
-- Emine Erdoğan (@EmineErdogan) November 2, 2023
Ortak inancı paylaştığımız dost ülke Malezya ile aramızdaki güçlü ilişkilerden duyduğumuz memnuniyeti paylaştık.
Ülkelerimizin zengin geleneksel mirasına dair bilgi... pic.twitter.com/9jzayFbiXE