Emina Sandal oğlunu kaybetti

Emina Sandal oğlunu kaybetti

Türkbükü'nde bir beach'te güneşlenirken uyuya kalan Emina Sandal bakıcıya emanet ettiği küçük oğlu Yavuz'u kaybetti! Bakıcıyı ve oğlunu göremeyince büyük panik yaşayan Emina, hemen eşi Mustafa Sandal'ı aradı. Az sonra bakıcıyla Yavuz gelince oğluna sırılıp dakikalarca öptü.

2013.08.17 11:20 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:20 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Emina Sandal oğlunu kaybetti

 

 

ARKADAŞLARIYLA SAHİLE İNDİ
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal önceki gün bir grup arkadaşıyla birlikte Bodrum Türkbükü'nde bir beach'e gitti. Mekanda portakal renkli bikinisiyle bütün bakışları üzerine çeken Sandal, yanındaki küçük oğlu Yavuz'u bakıcıya emanet ettikten sonra denize girip güneşlenmeye başladı. Günüşlenirken şezlongda uyuya kalan Emina, uyandığında oğlunu ve bakıcıyı göremeyince büyük panik yaşadı.

GARSONLARDAN YARDIM İSTEDİ

Telaşla etrafa bakınan ama Yavuz'u ve bakıcıyı göremeyen Emina Sandal önce mekandaki görevlilerden yardım istedi. Dakikalar geçmesine rağmen Yavuz bulunamayınca oğlunu kaybettiğini düşünen ve büyük bir korku yaşayan Emina, hemen eşi Mustafa Sandal'ı aradı. Güzel şarkıcı, az sonra bakıcının kucağında Yavuz'la gelmesiyle derin bir oh çekti. Bir zodyakla beache gelen Mustafa Sandal'ın yüzündeki endişe oğlunu görünce yerini gülümsemeye bıraktı.

HABERTÜRK

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.08.17 11:20 - Son Güncellenme: 2013.08.17 11:20 - HABER MERKEZİ
A