"Emenike Fenerbahçe'de oynamak istiyor"

"Emenike Fenerbahçe'de oynamak istiyor"

Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Valeriy Karpin, Fenerbahçe ile temasta olan futbolcuları Emmanuel Emenike'nin gitmek istediğini söyledi.

2013.08.03 12:08 - Son Güncellenme: 2013.08.03 12:09 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Emenike Fenerbahçe'de oynamak istiyor"

Spartak Moskova'nın Teknik Direktörü Valeriy Karpin, Fenerbahçe ile temasta olan futbolcuları Emmanuel Emenike'nin gitmek istediğini söyledi. Karpin, "Emenike gitmek istiyor, zorla tutamayız." dedi.

Rus basınına röportaj veren Spartak Moskova'nın hocası Valeriy Karpin takımı ve oyuncuları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karpin, Emenike'yi oğlu gibi sevdiğini ve çok iyi futbolcu olduğunu söyledi. Emenike'nin gitmek istemesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirten Karpin, "Gitme istemesi beni mutlu etmese de kendisini anlıyorum. Ama gitmek isteyenleri de tutmak istemiyoruz. Türkiye'de oynamak istiyor, zorla tutamayız." diye konuştu.

Fenerbahçe'den 10 milyon Euro karşılığında Spartak Moskova'ya 2011 yılında transfer olan Emenike çıktığı 50 maçta 23 kez topu ağlarla buluşturdu ve 8 asist yaptı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.08.03 12:08 - Son Güncellenme: 2013.08.03 12:09 - HABER MERKEZİ
A