Emek hattında 150 işçiyle yoğun mesai

Emek hattında 150 işçiyle yoğun mesai

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin konforlu ulaşımı kentin her köşesine ulaştırma hedefi doğrultusunda çalışmaların hızla sürdüğü Bursaray üniversite hattının yeni eğitim döneminde yolculu seferlere başlaması planlanırken, Emek hattının da yılsonuna kadar tamamlanması için 150 işçiyle gece gündüz yoğun bir mesai harcanıyor.

2011.08.25 11:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Emek hattında 150 işçiyle yoğun mesai

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda ulaşıma açılan Emek kavşağını da bünyesinde barındıran Bursaray Emek hattındaki çalışmalar, gece gündüz aralıksız şekilde sürüyor. Bu hattın da yılsonuna kadar yolculu seferlere açılması planlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Korupark önündeki istasyonda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altepe, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Vardar ve Mustafa Altın'ın da katıldığı inceleme gezisinde yüklenici firma Yapı Merkezi Proje Müdürü Ramih Muştu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2 ay içinde tamamlanıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçtiğimiz dönem yapılan üniversite hattı ihalesinin yeniden ele alınmasıyla sağlanan yüzde 36'lık tasarrufla inşaatına başlanan iki duraklı Emek hattını da yılsonuna kadar yolculu seferlere açmayı planladıklarını söyledi. Emek hattına yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yapıldığını dile getiren Başkan Altepe, "Bu yılsonuna kadar Emek bölgesinin de şehir merkezi ile bağlantısı sağlanmış olacak. Bu sayede bölge halkı konforlu ulaşım ağı sayesinde kent merkezine, çarşıya rahatlıkla ulaşabilecek. Yüklenici firma inşaatı normal zamanından önce bitirebilmek için gece gündüz yoğun bir çalışma sergiliyor. Yılsonuna kadar bu hattımızı da sisteme dahil etmiş olacağız" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.08.25 11:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A