Elon Musk'ın X bebeği altı aylık oldu

Elon Musk'ın X bebeği altı aylık oldu

Space X uzay şirketinin kurucusu Elon Musk ile şarkıcı Grimes'in X Æ A-XII adını verdikleri ama kısaca X diye çağırdıkları oğulları altı aylık oldu. Grimes'in paylaştığı son fotoğrafta X bebeğin uzaya ilgi duyması dikkat çekti.

2020.12.02 14:55 - Son Güncellenme: 2020.12.02 14:56 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Elon Musk'ın X bebeği altı aylık oldu

Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk ile birlikteliğinden bir bebeği olan ünlü şarkıcı Grimes, X Æ A-XII adını verdikleri oğlunun son halini paylaştı.

32 yaşındaki şarkıcı, Instagram hikayesinde altı aylık olan oğlunun fotoğrafına yer verdi.

Adına kısaca X denilen bebeğin uzay temalı bir çocuk kitabına ilgi göstermesi dikkat çekti. Malum, babası Elon Musk, uzay çalışmaları ile gündemde. Space X şirketinin ürettiği Falcon 9 roketi, NASA ile ortaklaşa çalışma sonucu dört atronotla birlikte uzaya gönderilmişti. Roket, Musk'ın Tesla spor arabasını da uzaya taşımıştı.

Mayıs ayında doğan X bebeğin adı tartışma konusu olmuştu. Gerçek adı Claire Boucher olan 32 yaşındaki Grimes ile 49 yaşındaki dahi mühendis Elon Musk, bebeklerinin ilk ismini X, ikinci ismini AE A-XII ve soyadını da Musk olarak nüfusa kaydettirdi.

Çift, oğullarına ilk olarak X Æ A-12 adını vermiş, daha sonra tamamen Rom rakamlarından oluşan bir isme dönüştürmüş, X Æ A-XII adında karar kılmıştı.

Grimes'in ilk, Musk'ın ise altıncı çocuğu olan bebekle ilgili doğumunun ardından paylaşım yapan Musk'ın annesi Maya Musk, torununa kısa X dediklerini açıklamıştı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.12.02 14:55 - Son Güncellenme: 2020.12.02 14:56 - HABER MERKEZİ
A