Hangi BURULAŞ otoparklarında elektrikli şarj istasyonları bulunuyor?

Hangi BURULAŞ otoparklarında elektrikli şarj istasyonları bulunuyor?

Günümüzde elektrikli araç kullanımı hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. BURULAŞ, kendi otoparklarında elektrikli araç şarj istasyonları oluşturdu. Peki, Bursa'da BURULAŞ'ın elektrikli araç şarj istasyonları hangi otoparklarda?

2024.05.06 11:28 - Son Güncellenme: 2024.05.06 11:53 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Hangi BURULAŞ otoparklarında elektrikli şarj istasyonları bulunuyor?

Elektrikli araçlar, yakıt tasarrufu ve çevreye duyarlılık konusunda vatandaşın tercihi olmaya devam ediyor. Bu araçlar enerji maliyeti açısından benzin ve mazot ile çalışan araçlara göre yakıt tasarrufu sağlıyor.

Elektrikli araç şarj istasyonları da Bursa'da artmaya devam ediyor. BURULAŞ otoparklarında elektrikli şarj istasyonları bulunuyor. Peki, Bursa'da BURULAŞ'ın elektrikli araç şarj istasyonları hangi otoparklarda?

HANGİ OTOPARKLARDA ŞARJ İSTASYONU BULUNUYOR?

BURULAŞ, elektrikli araçlar için şarj istasyonları oluşturdu. Bu haber, Bursalı pek çok elektrikli araç kullanıcısını mutlu etti. BURULAŞ'ın elektrikli araç şarj istasyonu bulunan otoparkları şu şekilde:

İDO, Mudanya Montania Hotel, Mudanya Tekel Halitpaşa, Hocaalizade (Teknopark), Kayhan Açık, Osmangazi Metro Önü, Mihraplı Açık, Merinos Kapalı Otopark, Fevzi Çakmak Katlı Otopark, Doğanbey Katlı Otopark, Millet Kapalı Otoparkı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.06 11:28 - Son Güncellenme: 2024.05.06 11:53 - MERVE DENİZ EKİCİ
A