Elbet bir gün buluşacağız! (ÖZEL HABER)

Elbet bir gün buluşacağız! (ÖZEL HABER)

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu futbol kariyerini erken noktalayan Bursaspor'un önemli isimlerinden Serdar Kurtuluş, Yeşil Beyazlı takımı ekip halinde bir gün mutlaka çalıştıracaklarına inandığını söyledi.

2020.06.02 10:43 - Son Güncellenme: 2020.06.02 17:09 - Spor
A
Elbet bir gün buluşacağız! (ÖZEL HABER)

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Türkiye'nin en büyük yerel internet medyası Bursada Bugün'ün sosyal medya hesabı Instagram'da yayımlanan Mehmet Ali Ekmekçi ve Serkan Yetişmişoğlu'nun hazırladığı "EvdeKal"anlara Futbol" programının konuğu Bursaspor'un unutulmaz oyuncularından Serdar Kurtuluş oldu.

İLK MAÇI SAKARYASPOR'LA

Bursaspor'da 17 yaşında ilk karşılaşmasını Sakaryaspor'la oynadıkları Türkiye Kupası maçıyla oynadığını hatırlatan Serdar Kurtuluş, 2006 yılında Yeşil Beyazlıların Lig A şampiyonluğuna uzanan kadrosunda yer aldıktan sonra Beşiktaş'a transferin gerçekleştiğini dile getirdi. 

VAKIFKÖY'DE A TAKIM İZLEMEK ÇOK ÖNEMLİ

Vakıfköy'ün Bursasporlu bir genç oyuncu için önemli olduğunu vurgu yapan Kurtuluş, "A Takım Vakıfköy'deyken onları izleme şansına sahip oluyorduk. Özlüce'ye gittikten sonra bir kopukluk oldu. Altyapıdaki futbolcu sadece fiziksel olarak değil mental anlamda da hazırlık yapmalı" dedi. 

TİMSAH ARENA'DA RAKİP BASKI ALTINA ALINAMIYOR

Timsah Arena'nın Atatürk Stadyumu'nun yerini alamadığını vurgulayan Serdar Kurtuluş, "Şehir içinde kaldı yeni stat. Bursa için fazla büyük oldu. İnsanlar Atatürk Stadyumu'na maçı yaşayarak geliyordu. Kutu gibi bir stat yapılsa 15-20 bin taraftarla rakibi baskı altına alma şansına sahip olurdunuz. Atatürk Stadyumu'nda bunu başarıyorduk. Rakipler ciddi anlamda o atmosferi hissediyordu" diye konuştu.

KUBİLAY'IN PROBLEMİ MENTAL

Bursaspor'un bu sezona sancılı başladığını vurgulayan Kurtuluş, "Yalçın Hoca gençlerle iyi bir iş çıkardı. Bırakıncaya kadar da kötü bir grafik çizmedi. Hocaların genç oyunculara yaklaşımı önemlidir. Bu sezon mecbur kaldığımız için onları görebildik. İsmail Çokçalış'ın önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Burak Kapacak'ın yetenekleri ortada. Kubilay Kanatsızkuş iyi ve kaliteli bir oyuncu ama mental anlamda eksiklikleri var. Kaçırdığı golün etkisinde kalıyor. Bursaspor'un Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum. Bunun gerçekleşmemesi halinde Yeşil Beyazlıları zor günler bekliyor" ifadelerini kullandı.

EKİBİMİZLE BURSASPOR'U MUTLAKA ÇALIŞTIRACAĞIZ

Bursaspor'dan takım arkadaşları Mustafa Er'in teknik direktörlüğünü yaptığı, Fatih Şen'in de içinde bulunduğu Bursalı bir ekiple Kırşehir Belediyespor'da görev yaptıklarını açıklayan Serdar Kurtuluş, "Bir gün mutlaka Bursaspor'u ekip olarak çalıştırmak istiyoruz. Bunu zaman gösterecek. Bir ekip kurarken Pablo Martin Batalla da zaten var. Olursa o bizimle olacak. Geçmiş dönemde olsa oyuncu teknik adam olarak hizmet edebilirdi Pablo. O Bursaspor'da çalışmak isterse, ekibimizde yer alma konusunda Mustafa Er'le de düşüncelerini paylaşmıştı. Bir gün mutlaka Bursaspor'u çalıştıracağız" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.06.02 10:43 - Son Güncellenme: 2020.06.02 17:09 - Yasin Yüksel
A