Eksi 40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu!

Eksi 40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu!

-40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu. Adı açıklanmayan öğrenci Kazakistan'ın başkenti Astana'da donduktan sonra hastaneye kaldırıldı. Acımasız hava şartlarına rağmen kısa çorap ve mini etekle dışarı çıkan genç kız, yürüyüş yapmak için dışarı çıktı. Genç kız aşırı soğuğun etkisiyle kısa sürede şoka girdi.

2018.01.30 12:25 - Son Güncellenme: 2018.01.30 12:32 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Eksi 40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu!
01:38 Eksi 40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu!

İLGİLİ VİDEO

Eksi 40 derecede mini etek giyen kızın bacakları dondu!

Hastaneye kaldırılan genç kız birinci ve ikinci derece donma nedeniyle cerrahi müdahale ile hayatta tutuldu.

Kendine geldikten sonra eve dönmesine izin verilen genç kız pansuman olmak için hastaneye gitmeye devam ediyor.

Doktorlar genç kızın durumunun diğer insanlara ders olması için bacaklarındaki mor lekelerin fotoğrafını yayınladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan doktor Netizen Zhanbolat Mamyshev; 'Şükürler olsun ki hayatta. Soğuk havada dışarı çıkanlar giydiği kıyafetlerin risklerini göz önünde bulundurmalı.' derken; Hizh Gofman da; 'Neden kıyafetlerini göstermeye çalıştığını anlayamıyorum. İnsanlar bu tür havalarda ekstra kalın giyinmeli.' dedi.

Buzlanma, aşırı sıcaklara maruz kalmacildin ve diğer dokuların donmasına sebep olduğu ortaya çıktı. Bedendeki en çok etkilenen yerlerinse el, ayak ve yüz olduğu açıklandı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.01.30 12:25 - Son Güncellenme: 2018.01.30 12:32 - HABER MERKEZİ
A