Ekranların en komik çifti yine güldürdü

Ekranların en komik çifti yine güldürdü

Ekranların en neşeli, en komik çifti Safiye Faik çifti atışmalarıyla yine güldürdü. Ne zaman evlenecekleri konusuna kaçamak cevap veren Faik Bey, Safiye Soyman'dan "Kalsın, ben de zaten istemiyorum" yanıtını alınca şaşkına döndü. Safiye-Faik çiftinin canlı yayındaki daktilo şovu da görülmeye değerdi.

2011.09.22 17:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ekranların en komik çifti yine güldürdü

Star tv ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programının bugünkü bölümüne ünlü sanatçı Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Bey konuk oldu. Ekranların en neşeli, en komik çifti Safiye Faik Çifti atışmalarıyla yine güldürdü.

Ne zaman evlenecekleri sorusuna Faik Bey, "Ben niyetlendim o tarihi denk getiremedik. Şubat'ın 5'ydi, 29 şubatta evlenelim dedim" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Soyman, "29 Şubat yok ki, kaç sene de bir gelecek" karşılığını verdi.

Faik Bey de, "5 senede bir gelecek" dedi.

"SEVGİLİLER GÜNÜNÜ İCAT EDENİN BOYU DEVRİLSİN"

Soyman'ın "Aman almayayım kalsın, ben de zaten istemiyorum" sözleri karşısında şaşkına dönen Faik Bey, "Safiye Hanım'ın doğum günü 28 Şubat. Bizim tanışmamız 14 Şubat. 14 Şubat'ta hediye alıyorum, 28 Şubat'ta hediye alıyorum. Yani ikisinin ortasında bir şey alsam gam yemem. Zaten bu sevgililer gününü icat edenin boyu devrilsin" diye konuştu.

Buna karşılık Safiye Soyman,, "Zatan bana hep hayvan alıyorsun, doğru dürüst bir şey almıyorsun ki" dedi.

SAFİYE - FAİK ÇİFTİNDEN DAKTİLO ŞOV

Memurluktan sanatçılığa gelen Soyman, geçmişte daktilo kursu almıştı. Program ekibi de Soyman'a canlı yayında daktilo sürprizi yaptı.

"Bakalım yazabilecek miyim, unutmuşumdur" diyen Soyman'a sık sık takılan Faik Bey, "Yazamaz ki, harfleri bulamaz ki" dedi.

Safiye Soyman'ın elinden daktiloyu alan Faik Bey kendi yazmaya başladı. İkilinin bu atışmaları da görülmeye değerdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.09.22 17:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A