Eğridereliler'in geleneksel iftarında yoğun katılım
Eğridereliler Kültür ve Yaşatma Derneği'nin Grand Salon Roza'da gerçekleştirilen 'Geleneksel Ramazan İftar yemeği' ile üyelerini buluşturdu.
2014.07.03 13:33 - Son Güncellenme: 2014.07.03 13:33 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Her yıl başta geleneksel iftar yemeği olmak üzere tüm etkinlikleri yoğun ilgi gören Eğridereliler Kültür ve Yaşatma Derneği 'Geleneksel Ramazan İftar yemeği' yine ramazan ayının maneviyatına uygun bir havada gerçekleşti.
Ramazan ayının anlamına uygun dayanışma, paylaşım ve birlikteliğin en güzel örneğinin sergilendiği iftar yemeğine katılan konuklar, ramazan ayının Türkiye'ye, Balkanlara, İslam âlemine huzur, bolluk ve barış getirmesini temenni etti.
Tüm davetlilerle yakından ilgilenen Eğridereliler Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kahraman, özellikle ihtiyaç sahipleri için her yıl düzenledikleri erzak yardımı için destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.
Kahraman, "Geleneksel iftarımızda yine tüm hemşehrilerimizle buluşmaktan oldukça keyifliyiz. Ramazan ayının bereketini ve huzurunu yaşadığımız şu günlerde Allah tüm Müslüman kardeşlerimizin oruçlarını kabul etsin. Yapmış olduğumuz ramazan erzak yardımı çalışmamızda bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi borç biliriz" dedi.
Geleneksel iftar yemeğine CHP Bursa Milletvekilleri Turhan Tayan. Aykan Erdemir eski Milletvekili Hayati Korkmaz CHP İl Başkanı Metin Çelik, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, Bursa BAL-GÖÇ Genel Başkanı Dıoç.DrYüksel Özkan, İş adamları, Yöresel Dernek Başkanları ve çok sayıda üye katıldı.