Eğitim Günleri "mesleki eğitim" ile büyüyor
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Bursa Eğitim Günleri, geçtiğimiz haftalarda yapılan Okul Öncesi Eğitim Günlerinden sonra şimdi de Mesleki ve Teknik Eğitim Günleri ile eğitimin tüm alanlarına yayılıyor.
2014.02.13 14:54 - Son Güncellenme: 2014.02.13 14:55 - Eğitim - HABER MERKEZİ
Mesleki ve teknik öğretmenlerin eğitimine yönelik gerçekleştirilecek organizasyonda farklı tarihlerde toplam 5 oturum planlandı. 17 şubatta başlayacak oturumlar 21 şubatta sona erecek.
Dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, "Artık el yordamı ile çalışma dönemi sona erdi. Eğitimcilerimizin kendilerini yenilemelerini ve gelişen dünyaya ayak uydurmalarını arzu ediyoruz. Önceki Eğitim Günlerinde olduğu gibi Mesleki ve Teknik Eğitim öğretmenlerine yönelik hazırlanan panellerle, yeni yöntem ve tekniklerin paylaşılarak başarının artırılmasını hedefliyoruz" dedi.
Gerçekleştirilecek eğitim panelleri şöyle:
Teknik ve Endüstri Meslek Liselerine yönelik Eğitim Günleri 17-18 şubat'ta M.Kemal Coşkunöz Teknik ve Meslek Lisesi koordinatörlüğünde BTSO'nun Organize Sanayi Bölgesindeki merkezinde, Kız Teknik ve Meslek Liselerine yönelik Eğitim Günleri 19 şubatta Osmangazi İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin koordinatörlüğünde Faik Çelik Kız Teknik Lisesinde, Ticaret Meslek Liselerine yönelik Eğitim Günleri 20 şubatta Hamitler TOKİ Ticaret Meslek Lisesi koordinatörlüğünde Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesinde ve son olarak Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri ile Anadolu Sağlık Meslek Liselerine yönelik Eğitim Günleri 21 şubatta Osmangazi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi koordinatörlüğünde Almira Otel'de gerçekleştirilecek.