Efsanelerin isimleri kaldırımda yaşatılacak

Efsanelerin isimleri kaldırımda yaşatılacak

Edirne Belediyesi Türk futboluna emek vermiş efsane futbolcuların isimlerini kaldırımlarda yaşatacak. Şehir merkezindeki kaldırımlar yeniliyor. Yenileme çalışmalarında Hollywood kaldırımları model alındı.

2012.10.11 15:52 - Son Güncellenme: 2012.10.11 15:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Efsanelerin isimleri kaldırımda yaşatılacak

Hollywood kaldırımlarında artistlerin isimleri yazılırken Edirne'de futbolcuların isimleri yazılmaya başlandı. Londra Asfaltı, Talatpaşa Bulvarı üzerinde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarında 4 büyük takım futbolcularının yanı sıra Edirnespor Kulübü'nün de emektar isimleri yazılacak.

Londra Asfaltı'nın sol kaldırımı Fenerbahçe'nin efsane isimlerine ayrıldı. Kaldırımda Lefter, Can Bartu, Rıdvan, Oğuz, Aykut, Volkan, Semih gibi isimlerle birlikte son günlerde sözleşmesi feshedilen ve uzun süre gündemi meşhul eden Alex de Souza ismi de yer alıyor.

Kaldırım yapım çalışmalarında görev alan işçiler ise isimleri büyük bir keyifle betona işlediklerini söyledi. Giden futbolcuların peşine düşmemek gerektiğini anlatan işçiler, Aziz Yıldırım'ın Alex yerine daha iyisini getireceğini belirtti. İşçiler, Fenerbahçe'ye emek veren Alex'e teşekkürlerini iletti.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, kaldırım çalışmalarında Hollywood'dan ilham aldıklarını ifade etti. 4 büyük takımın önemli isimlerini kaldırımlara işleyeceklerini dile getiren Sedefçi, bu şekilde emektar isimlere vefa örneği göstermiş olacaklarını kaydetti.

Kaldırıma işlenen isimlerden birisinin Alex De Souza olduğunu vurgulayan Sedefçi, oyuncunun olaylı bir şekilde takımdan ayrılmasının sonucu yaptıkları çalışmaların dikkat çektiğini belirtti. Sedefçi, Fenerbahçe'ye emek veren Alex'e bundan sonraki yaşamında başarı ve mutluluklar diledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.11 15:52 - Son Güncellenme: 2012.10.11 15:52 - HABER MERKEZİ
A