Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın iç çamaşırı açık artırmada satışa çıktı

Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın iç çamaşırı açık artırmada satışa çıktı

NBA'in ABD'li basketbol efsanesi Michael Jordan'ın 'çok fazla kullanılmış' boxer şortu 500 dolardan (yaklaşık 4 bin 200 TL) açık artırmaya çıktı. İç çamaşırını eski koruması açık artırmayla satışa çıkarıldı.

2021.08.31 14:22 - Son Güncellenme: 2021.08.31 14:23 - Spor
A
Efsane basketbolcu Michael Jordan'ın iç çamaşırı açık artırmada satışa çıktı

NBA'in efsanevi ismi Michael Jordan'ın kariyeri boyunca kullandığı ayakkabılar, formalar ve çeşitli eşyalar zaman zaman müzayedelerde satışa sunulmuştu, bu kez ise iç çamaşırı satışa çıkıyor.

Lelands Müzayede tarafından söz konusu iç çamaşırın Jordan tarafından "düzenli olarak" giydiği ve "fazla kullanılmışlık" emareleri gösterdiği söylendi. 

Lelands Auction'ın sitesinde yer alan bilgilere göre müzayedenin tamamlanması için daha 25 gün var. Dolayısıyla açık artırmaya çıkarılan parçalar çok daha yüksek bir fiyata alıcı bulabilir.  İç çamaşırının Jordan'ın Chicago Bulls'ta oynadığı dönemde giyildiği ve içinde kuru temizle etiketi bulunduğu da not düşüldü.

Üzerinde Jordan yazar boxer şort, Chicago Bulls'un efsane oyuncusunun bir dönem koruması olan John Michael Wozniak'ın elinde bulunan Jordan'a ait eşyaların satışının bir parçası. Yüzlerce eşyanın yer aldığı açık artırmada Jordan'ın giydiği tişörtler, kemerler, kravatlar da yer alıyor. 

Wozniak'ın sporcunun boxer şortunu nasıl aldığının ise bilinmediği belirtildi. Müzayedeye çıkan parçalar arasında Jordan'ın 1993'te hediye ettiği Rolex saatinde olduğu belirtilmişti. 

Öte yandan Jordan'ın 1985'te İtalya'da bir hazırlık maçında giydiği ayakkabı geçen yıl ağustosta 615 bin dolara (yaklaşık 5 bin 200 TL) satılmıştı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.08.31 14:22 - Son Güncellenme: 2021.08.31 14:23 - Şeyma Nur Sezgin
A