Efes'li basketbolculara gizli kamera sürprizi!

Efes'li basketbolculara gizli kamera sürprizi!

Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, kulübün yeni reklam filminde haberleri olmadan rol aldılar.

2013.02.21 11:43 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:53 - Spor
A
Efes'li basketbolculara gizli kamera sürprizi!
02:57 Anadolu Efes oyuncularına reklam sürprizi

İLGİLİ VİDEO

Anadolu Efes oyuncularına reklam sürprizi

Geçtiğimiz yıl taraftarları için kamera karşısına geçen ve Duman'ın 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendiren Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, geçtiğimiz günlerde de her şeyden habersiz olarak yeni reklam filminde rol aldılar. Reklamda bu kez Anadolu Efes taraftarları, oyuncular için 'Senden Daha Güzel' şarkısını seslendirdi.
Tamamı gizli kamerayla çekilen filmde, Anadolu Efes oyuncuları bir klasik müzik konserine gittiklerini zannettiler. Salondaki izleyiciler ve orkestra yavaş yavaş yerlerini alırken, Anadolu Efesli basketbolcular da kendilerine yapılacak sürprizden habersiz koltuklarına oturdu. Onlarca müzisyenden oluşan dev orkestranın ve hemen ardından da orkestra şefinin sahnede yerlerini almasıyla birlikte konser başladı.
Kısa bir klasik müzik dinletisinin ardından şefin el hareketiyle orkestra Duman'ın "Senden Daha Güzel" şarkısını çalmaya başladı. Bu sırada Anadolu Efes taraftarlarından birisi ayağa kalktı ve şarkıyı söylemeye başladı. Daha sonra salonun çeşitli yerlerinden taraftarlar birer ikişer ayağa kalkarak şarkıya eşlik etti. Tüm bu sürpriz çekimden habersiz olan basketbolcular ise yavaş yavaş ne olduğunun farkına vardılar ve şarkı ilerledikçe şaşkınlıkla birbirlerinin yüzüne baktılar. Şarkının sonuna doğru ışıklar kısa bir süre için kapandı ve tekrar yandığında tüm seyirciler Anadolu Efes formaları içinde ve ellerinde bayraklarla göründü. Şarkının sonuna gelindiğinde ise oyuncular da dahil bütün salon hep birlikte şarkıyı söyleyerek, ellerindeki Anadolu Efes bayraklarını salladı.

ÇEKİMLER 15 GİZLİ KAMERA KULLANILARAK YAPILDI
Reklam filmi çekimleri Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde 15 gizli kamera kullanılarak gerçekleştirildi. Çekimlerde 540 kişilik figürasyon kullanıldı ve toplamda 750 kişi görev yaptı. Seyircilerin giydikleri Anadolu Efes formalarını gizlemek için ise cırt cırtlı özel kostümler hazırlandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 11:43 - Son Güncellenme: 2013.02.21 11:53 - Yağmur
A